Isnin, 31 Mei 2010

EZAM CABAR WAN AZIZAH


LUNAS- 30 Mei. YB Senator Mohd Ezam Mohd Noor yang hadir dalam ceramah anjuran BN Padang Serai telah membongkar segala kepincangan dan pengkhiatan yang dibuat oleh ketua Pembangkang , DS Anwar Ibrahim dalam usaha untuk meraih sokongan samada dikalangan orang Melayu dan juga masyarakat bukan Melayu semata-mata untuk kepentingan peribadi dan sanggup mengadai maruah bangsa. Beliau yang dahulunya pernah menjadi "panglima " untuk menawan DUN Lunas sebagai medan gempur parti keadilan demi memperjuang dan membela dan sanggup masuk penjara semata-mata mempertahankan diri anwar. Kini beliau telah insaf untuk menyatakan bahawa apa yang dibuat selama ini amatlah dikesali. Pada masa yang sama beliau mencabar Wan Azizah untuk menyatakan kebenaran dengan apa yang pernah disampaikan kepadanya.


Sebelum itu, Dato Othman Abdul yang dahulunya merupakan rakan baik Anwar , membongkar segala kepincangan dan kerakusan yang dibuat oleh Anwar yang hanya mementingkan kuasa.

1 ulasan:

 1. Maaf tuanpunya blog sebab lari tajuk,
  Saya masih lagi dengan penutupan IKYS tumpang letak dalam topik terbaru tuan.

  Kepada yang ingin mengetahui lebih lanjut tentang IKYS sila ke blog saya di http://tendangterajang.blogspot.com/2010/07/ikys-rugi-atau-nak-cari-untung-pintas.html
  Luahan hati bapa saudara kepada salah seorang pelajar IKYS

  aku yang bingai

  BalasPadam

b